onsdag 24 maj 2017

Hur mycket av lönen blev kvar i April?

Eftersom ingen av oss jobbar så blir vår lön ersättningen vi får från FK vilket innebär att vi inte sparar så mycket pengar och sparkvoten blir ganska tråkig. Denna månaden fick vi ändå ganska mycket så vår "lön" var hyfsad. Utöver lönen har vi fått barnbidrag för första gången och sen lite ränteinkomster och utdelningar.
Av lönen blev det 16,48% kvar. Räknat på samtliga inkomster så blev 40,53% kvar.
Inkomsterna har vi kommenterat innan men under övrigt så ingår också någon gammal vinst andel som från fått från jobbet, den kanske egentligen skulle legat under lön men nu är det försent att ändra.
Under transport är det faktiskt ingen bensin alls denna månaden utan det är ett års försäkring och lite lacka för att fixa stenskotten som ligger i den kategorin. Så det märks att inte frun pendlar till jobbet för tillfället. Även matkostnaden har gått ner trots att blöjor ligger i den kategorin och det beror självklart på att det inte äts några luncher ute. Utan alla mat tillagas hemma.
Annars är det inte så mycket att kommentera.

Totalt hade vi inkomster på  37 807:- och utgifter på 22 484:-. Det innebär att det blev 15 323:- över, av dessa pengar så investerades ca 7200:- i aktieportföljen och resten gick som vanligt in på buffertkontot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar