lördag 14 maj 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i April?

Ytterligare en helt okej månad. April brukar alltid vara en halv dålig månad då det är betalning av bolåneräntorna, det blev nytt rekord ändå även om det stannade på "bara" 43,95%. Räknar man på de totala inkomsterna så stannade det på 46,53%.
Inte mycket att säga om. Normala löner och hyfsat normala utgifter, finns själv klart en hel del att trimma på om man skulle vilja men det känns som en bekväm nivå detta. Inga ansträngningar men ändå rejält med pengar över.

Inkomster och utgifter
Har inget speciellt att säga om det egentligen. Var lite fler fast utgifter på huset än normalt kanske och framför allt lite större. Nätavgiften kom bland annat för första kvartalet och eftersom det går mest ström i början av året så är den lite eller kanske till och med mycket högre än vanligt. Köket börjar närma sig slutet på allvar så då försvinner de kostnaderna men sen måste jag måla lite ute så då till kommer det istället. Är bara att acceptera att det ligger lite på renovering på huset hela tiden för att hålla det fräscht.

De totala inkomsterna under april månad blev 45 531 SEK och utgifterna slutade på 24 345 SEK.
Det innebär att vi kunde stoppa undan 21 186 SEK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar