tisdag 6 december 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i November?

Det blev en riktigt bra månad trots mina farhågor. Frun fick ut ersättningen från försäkringskassan för både oktober och november så tillsammans med den vanliga lönen blev det lite bättre inkomst för henne. Detta tillsammans med låga utgifter gjorde att vi kunde spara undan 69,83% av lönen eller 72,18% av den totala inkomsten.
Inkomsterna var som sagt bättre än väntat. Lönen totalt var lite bättre än vanligt och sen trillade det in lite utdelningar. Under övrigt ligger en 500 i återbäring på hemförsäkring och 1800 i retur på bilförsäkringen på bilen vi sålde.
Utgifterna är låga. Mat envisas med att vara lite högt mycket pga av för mycket luncher när jag sällan jobbar på hemmaplan. Även övrigt sticker ut men där ingår mer eller mindre alla julklappar, lite mediciner för en tusen lapp och 800 i kontant uttag som vi skulle ha när vi gick på lite marknader, men än så länge har vi inte köpt något.
Nästa månad lär bli dyrare när det gäller huset, det har varit duktigt kallt så värmepumpen har gått ordentligt. Tyvärr strulade den i början av november men när kylkillen kom efter ett par dagar så hade den gått igång igen och har fungerat sen dess. Bara hoppas det håller i sig så då killen som var här inte kunde hitta något fel.
Totalt hade vi inkomster på 49 657:- och utgifter på 13 817:-. Det innebär att det blev 35 840:- över under månaden och allting stoppades in på sparkontot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar