fredag 18 april 2014

Hur mycket av lönen blev kvar i Mars?

Har varit fullt upp den sista tiden så jag har inte haft ork och tid att skriva något här. Men nu när det är lite lugnt under påsken tänkte jag att det är lika bra att komma i fart. Eftersom jag använder bloggen som en liten "dagbok" där jag kan se vad som hänt så gäller de att jag får upp mina inlägg varje månad så det inte blir några glapp.

Inkomsterna var lägre och utgifterna högre jämfört med föregående månad men trots det så blir det in mina ögon ett bra resultat och vi sparade undan 47,36% av våra löner för mars månad. Känns som vi har ett bra flyt och bra kontroll på våra utgifter nu, tyvärr så är jag medveten om att april månad inte är så munter då det är väldigt stora utgifter under den månaden men det kommer jag tillbaka till senare.

Utgifterna för månaden ser ni här ovanför och det är väl inget som är speciellt oroväckande där. Huset kostade en del. Bland annat så dök det upp en ganska stor elräkning och sen betalades försäkringen på huset för 12 månader. Sen shoppade vi lite kläder här hemma vilket inte är allt för vanligt framför allt för mig men någon gång ibland så behöver man fylla på garderoben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar