torsdag 29 maj 2014

Hur mycket av lönen blev kvar i April?

Var en dålig månad inkomstmässigt efter min sjukskrivning under februari och mars. Avdraget för mars månad göras på april vilket i alla fall innebär att maj lönen klarar sig utan några avdrag. Blev även mycket jobb under april månad vilket förhoppningsvis syns på maj lönen.
Utgifterna var också lite högre även om de inte stack ut extremt mycket. Totalt sparade vi 22,78% av våra löner vilket absolut inte är dåligt men ändå den näst sämsta månaden sedan vi skaffade gemensam ekonomi här hemma och självklart är målet att vi ska spara en lite större del av lönen än så.

Framför allt var det lönen som var sämre som bidrog till det lite sämre resultatet. Sen var det även dags att betala huslånen vilket står för nästa 20% av utgifterna under månaden. Även transport blev lite dyrare än vad det var tänkt då det behövde bytas två stycken däck på bilen i samband med skiftet. Min dåliga planering ledde till att vi fick betala några kronor extra för att få det gjort akut och slippa köra olagligt. Det var den korta sammanfattningen av april, nu är det snart dags att sammanställa maj vilket jag hoppas ska vara lite roligare med betydligt mycket bättre siffror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar