fredag 4 juli 2014

Semester

Började semestern denna veckan vilket innebär att det finns mindre tid att sitta vid datorn då det är fult upp med renoveringar här hemma. Utöver det ska man hinna med och besöka en massa släktingar och vänner som man inte hinner träffa annars.
Sen blir det ju inte bättre av att man åker och jobba på lördagen precis när man ska varva ner men blev lite sugen på att känna en extra slant som kan skrämma upp lönen lite i juli, men nu är telefonen i alla fall avstängd tills det är dags att börja jobba igen.

Håller på med sammanställningarna för juli men det tar nog ett tag till innan jag är klar med dem.

Får passa på att smita in på datorn och kolla rapporterna nu när rapportsäsongen är igång, ska bli spännande och se vad mina bolag kan leverera.

2 kommentarer:

 1. Trevlig Semester! Själv spenderar jag min semester på just att jobba. Extra jobb gör susen i plånboken. Sen kan man alltid diskutera om det är bra eller dåligt. Ibland ångrar man sig lite halvt om att man inte tog semester.

  Vad har du för renoveringar att göra? Ska själv börja med köket alldeles snart.

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har gjort så tidigare att jag jobbat men nu mer känner jag att jag måste ha lite semester. Är ändå snart maxad på övertiden tror jag var uppe på 198 timmar eller nåt i år redan.

   Vad har jag inte för renoveringar att göra :)
   Just nu under semestern har de varit målning på utsidan som varit prio, grunden på huset och vindsskivor m.m. på garaget, har varit en hel del jobb då det var mkt ruttet på garaget när man började rota i det. Sen måste jag putsa om en bit av grunden nu innan jag kan måla sista biten.

   Köket är trevligt, vi skulle vilja göra vårt också som är original sen 1966 :) Men det drar med sig en massa rörjobb och en uppriven gillestuga så det får avvakta lite med det :)

   Radera