måndag 25 augusti 2014

Hur mycket av lönen blev kvar i Juli?

Har varit mycket både på jobbet och privat under den senaste tiden så trots många på började inlägg så har det inte blivit något klart för publicering. Tiden lär inte heller bli lättare att få nu då sambon har börjat planera för alla renoveringar inomhus som ska göras under hösten och vintern. Men här kommer först ett inlägg om vad som hände med lönen i juli och sen ska jag försöka skriva en sammanfattning både för utvecklingen av portföljen under juli månad och även ett kort inlägg om det första halvåret om jag får tid.

Juli månad fortsatte på den inslagna vägen och gav ett riktigt trevligt resultat. Totalt sparades 47,19% av lönen vilket vi är nöjda med. Inkomsterna återgick till en mer normal nivå än föregående månad men samtidigt lyckades vi håll ner utgifterna på en bra nivå trots semester och inbetalning av räntor på huslånet.

Utgifterna under månaden var helt okej också. De flesta kategorierna känns rimliga. Självklart blir det en stor andel på huset då lånen står för 25% samtidigt som övriga kostnader för huset var på 29% av utgifterna. Är inte varje månad 54% av utgifterna går till huset. Men förutom lånen så blev det som alltid en hel del inköp av färg och annat material till olika renoveringsprojekt. Skulle tippa på att 20 av de 29% som går under hus är inköp av material till renoveringar.

Nästa uppdatering kommer bli spännande. Jag vet att inkomst sidan ser bra ut under augusti men jag vet också om ett stort projekt under månaden som kostat en ansenlig summa pengar. Men mer om det i nästa uppdatering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar