söndag 30 augusti 2015

Hur mycket blev kvar av lönen i Juli?

Fortsätter på inslagen väg dock så trillade vi ner under 50% i sparkvot i juli. Det stannade på 49,99%. Alltid svårt att sitta så här långt efter och sammanfatta, minnet är inte så skarpt att jag kommer ihåg allt men vi fick åter igen bra löner. På utgiftssidan drogs huslånet vilket alltid är stor utgift var tredje månad.

Inkomsterna och Utgifterna såg ut som följer:
Vi har släppt lite på maten på sistone vilket har märkts. Dels har vi ätit ut någon gång ibland vilket vi aldrig gjorde för men sen har vi börjat köpa ännu mer svenskt och framför allt lokalt. Kött har vi alltid köpt svenskt vi har även alltid köpt svensk frukt och grönsaker när det har funnits men vi har gjort en liten uppsträckning när det gäller andra varor framför allt mejeri kollar vi extra noga på. Kostnaden stiger inte extremt och vi tycker båda att det är värt det.
Men ska jag vara helt ärlig så tror jag nog ute maten kostar betydligt mycket mer än de kronorna extra som vi betalar för att köpa svenskproducerat när det går.
Den totala inkomsten blev 48 269 SEK och utgifterna stannade på 23 862 SEK. Vilket innebär att det blev 24 407 SEK över. Vi ska plocka lite av våra sparpengar den närmaste tiden för att betala bland annat lite hantverkshjälp och bara det vi sparade denna månaden kommer täcka det så det känns skönt.

Om några dagar hinner jag förhoppningsvis sammanfatta augusti så den rapporten kommer i lite mer samband med månadsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar