måndag 12 oktober 2015

Hur mycket av lönen blev kvar i September?

Vi följde upp en galet bra månad men en bra till men ändå inte i närheten av den förra. När månaden var slut kunde vi stoppa undan 63,90% av lönen. En riktigt grym månad för oss denna gången också. Vi hade inga vidare större inkomster förutom lönen denna månad men räknar vi med de lilla som kom så stannade resultatet på 63,99%.

Inkomsterna och utgifterna ser ut som följer:

Lönerna var lite sämre en tidigare månader och det var inga större utdelningar eller annat som kom in.Men 46 tusen in är verkligen inte fy skam.
Utgiftssidan ser nog ganska normal ut förutom transport. Vår lilla bil behövde lite service och när den ändå var där fick den nya bromsskivor och belägg bak. Jag bytte fram för något år sedan  men jag var helt enkelt för lat för att göra det själv denna gången och när bilmekanikern hemma skulle ha 500 för jobbet så var det inte mycket att tveka på.
De totala inkomsterna under månaden blev 46 715:-. Utgifterna stannade på 16 822:- vilket innebär att det totalt blev 29 893:- över. Ytterligare en stabil månad förr oss. Denna månaden har vi dock plockat lite pengar från sparkonto för lite arbeten på huset här hemma. Ytterdörren hemma hade gjort sitt efter närmare 50 år och en ny monterades innan sommaren, en faktura på 6935:- efter rot dök upp nu i september för betalning. Vi har även haft en murare på besök som lagat putsen på garaget och sen sprutat det, han skickade också en faktura i september på 9573:- efter rot som även den betalades. Så under månaden plockade vi ut 16 508:- från vårt sparkonto för arbeten på huset.

Nu är vi snart klara med renoveringen av sista sovrummet behöver bara beställa en rulle tapet till och häng upp den och fixa lite lister. Efter det är det dags att planera ett av de stora projekten som är kvar och det blir köket. Så det lär gå en del pengar efter årsskiftet. Övriga stora projekt som ligger är dränering, rören i källaren inklusive inkommande från gatan samt återställning av de rum som påverkas i källaren. Sen är huset så gott som genomgånget undantaget värmestammarna som vi hoppas håller ytterligare 50 år i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar