onsdag 10 februari 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i Januari?

För första gången så blev januari en positiv överraskning trots att lånen på huset skulle betalas. Normalt sett så är januari en av de sämre månaden just på grund av lånen och min lön brukar inte innehålla så många tillägg. Men denna gången fick jag en riktig kanon lön samtidigt som kostnaderna var väldigt låga. Detta ledde till att vi kunde spara undan 63,23% av våra löner under månaden. Räknat på den totala inkomsten så sparade vi undan 63,72% av inkomsten.

Inkomsterna och utgifterna såg ut som följer:
Bra lön och inte så mycket andra inkomster. Utgifterna är vi nöjda med, inget som sticker ut och trots att vi inte har haft något kök sen början av januari.
De totala inkomsterna för månaden stannade på 54 071 SEK. Utgifterna stannade på 19 617 SEK. Det innebar att det blev totalt 34 454 SEK. En kanon summa som återigen sätts undan men det jag är mest imponerad av är att det inte var större kostnader än 19 600:- trots att lånen kostade oss 6200:-.

4 kommentarer:

 1. Hur är betalningen av era lån upplagda är det kvartalsvis?

  SvaraRadera
 2. Ja precis första månaden i varje kvartal dras räntekostnaderna.
  Så cirka 2000 i månaden får vi betala för lånen. Men vi hoppas att det ska minska då vi gör lite amorteringar efterhand.

  SvaraRadera
 3. En fråga bara... Du skriver att ni bor i hus och att era totala försäkringskostnader för en månad är 211:-? Hur är det möjligt?? Bara vår villaförsäkring går på kring en femhundring.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi betalar för ett helt år i stöten så det brukar komma med på rapporten i mars eller april har jag för mig.
   Den brukar vara på ca 3500 så cirka 300:- i månaden för vår villahemförsäkring lägger vi.

   Radera