torsdag 27 april 2017

Månadsrapport Mars, 2017

Nu är snart april slut så då är det bästa att sammanfatta mars innan det är dags för nästa omgång... Tiden bara rusar iväg här hemma med två små. Som vanligt blir det en kort sammanfattning av månaden.
Den större portföljen backade som ni ser ovan -1,17% stannade det på.
Det blev en del mindre förändringar i portföljen under månaden. Flyttade återigen över lite Protector Forsikring från min ISK till min KF. Jag gjorde mindre på fyllning i Nilörngruppen, Skanska, Data Respons och Victoria Park. Åter investerade utdelningen i Nordea. Axfood och Castellum och började bygga en position i Nobina. Passade också att plocka in två norska bolag som jag inte haft innan i Gjensidige och Marine Harvest. Det först nämnda bolaget har jag spanat på länge medan det andra var ett impuls köp, dock är båda väldigt små positioner.
Utdelningar kom från NorthWest Healtcare, Axfood, Nordea och Castellum.

I den mindre portföljen fick vi utdelning från Castellum och Nordea. Samtliga dessa slantar användes till att köpa några ytterligare Castellum Utvecklingen var inget vidare där heller utan stannade på -0,63%.

Total utdelning efter skatt blev 3425,07 SEK. Utöver det sköt vi in ytterligare 19 836,92 SEK för att kunna shoppa loss som vi gjorde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar