onsdag 24 juli 2013

Trustbuddy - 3 månader

Nu har det gått tre månader sedan jag satte in min 2500 SEK på Trustbuddy. Utvecklingen har sett bra ut så hår långt och just nu är mina 2500 SEK omvandlade till 2705,43 SEK. Vilket motsvarar en ränta på hela 8,04% under de första 3 månaderna. Hittills har jag inte gjort några kreditförluster men sitter bara och väntar på att de ska komma.

Har varit lite sugen på att sätta in några kronor till på kontot men har inte kommit till skott än. Men imorgon är det lönedag så då kanske man skulle prova att dubbla sin insatts. Känns dock lite oroväckande med förändringar som skett så jag litar inte helt och hållet på bolaget för tillfället.

6 kommentarer:

 1. Men... Får du verkligen ta kreditförlusterna? Som jag förstod så delas dom på alla långivare och att dom sprids ut på året. Har jag fel?

  Mvh,
  Snåljåpen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så har jag också tolkat det hela men någon gång måste ju kreditförlusterna komma även om man delar på dem..

   Radera
 2. Kan du verifiera att alla pengar som sägs finna på kontot verkligen kan tas ut, och även gjort så? Mao - har du gått igenom hela "investerarcirkeln"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag har aldrig provat att ta ut mina pengar. Har läst att en del har haft bekymmer och det har tagit en stund och för andra har det varit väldigt smidigt. Är en av orsakerna till att jag är lite skeptisk till det hela, jag skulle vilja veta av egen erfarenhet att det fungerar ordentligt för att det ska känns helt bra.

   Radera
 3. Hade en fantastisk ränta de första månaderna men de senaste 30 dagarna har mitt konto stått helt still. Lite oroväckande. Har mailat dom om det flera gånger men inte fått svar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört talas om det också. Du får gärna uppdatera mig när du fått ett svar.

   Radera