fredag 16 augusti 2013

Semestern går mot sitt slut..

Snart är mina tre veckor över. Bloggen har blivit lidande då det funnits så mycket annat att göra men på måndag börjar jobbet igen och då är det dags att komma igång igen.

Har inte blivit så mycket sol och bad utan vi har faktiskt bara varit vid sjön en gång trots det fina vädret under de 2 första veckorna. Istället har vi hållit igång hemma och varit i skogen och plockat alla möjliga sorters bär som blivit till saft och sylt.
Hallen har blivit renoverad med ny färg på väggar och tak samt att trappan ner till gillestugan har blivit av med sin heltäckningsmatta och lackats vit istället. Framför allt trappan tog tid, skrapa färg är både jobbigt och tidsödande men det var helt klart värt det i slutändan. Helt klara är vi inte heller då vi fortfarande målar det sista nere i gillestugan.

Och eftersom vi gör gillestugan i ordning med färg så blev det inköp av en hörnsoffa under veckan vilket inte var helt gratis. Vi har tidigare bara haft ett akvarium och ett par fåtöljer där tillsammans med en massa skräp men nu vill vi möblera så vi kan använda den lite mer och då var vi tvungna att införskaffa lite möbler.
Väntar även på pris på en spisinsats till stora rummet uppe så med lite tur kommer den under dagen och ser den bra ut får det bli en beställning av en sådan.

Så trots att vi inte har varit iväg på något så blir nog augusti precis som juli en dyr månad.
Det är inte gratis att skaffa hus...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar