torsdag 13 november 2014

Hur mycket av lönen blev kvar i Oktober?

En dålig månad följdes upp av en lite bättre månad men ändå inte så bra som vi skulle vilja. Under oktober sparade vi undan 29,36% av våra löner. En helt okej nivå med tanke på hur mycket pengar vi lagt ut på material till renoveringen av vårt stora rum på övervåningen, blir en del pengar när man ska både tapetsera, måla och byta innertak i ett 40 kvadratmeter stort rum.
En uppdatering från lönekontoret kom, att innan året är slut hoppas de hinna börja förhandla om lönerna som skulle varit klara i mars.

Som ni ser så står kostnaderna för renovering för den största delen av utgifterna under månaden. Utan dem hade sparkvoten varit nästan 54%. Tyvärr så kommer det fortsätta med en hel del inköp till renoveringen under november också. Annars så sticker väl övrigt ut lite mer än vanligt men det beror till största delen på att jag och min far slog våra säckar ihop och köpte oss en kap-/gersåg. Utöver det var det ganska normalt den månaden huslånen betalas står det alltid för en stor del av kostnaderna och vi skulle kunna bli lite bättre på att hålla koll på matkontot men så länge vi äter så billigt som vi gör nu utan att tycka att vi saknar något så får vi vara nöjda.
Nu är det bara att köra på resten av november och börja planera för julbord och julklappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar