söndag 7 december 2014

Hur mycket av lönen blev kvar i November?

Då var ytterligare en månad över och här kommer en summering. Det här blev en av bästa månaderna någonsin vilket är välbehövligt eftersom december kommer bli riktigt usel, men mer om det när det ska summeras.
Av lönen så lyckades vi spara undan 65,78%, vilket känns helt underbart efter några sämre månader. Utgifterna var på många poster lägre än de brukar, det var inget lån som betalades och transportkostnaderna var låg. Det enda som var lite dyrare än normalt var kategorin renovering. Men de låga kostnaderna är tillfälliga och under december så ska till exempel bilen servas vilket kostar en slant.
Den eviga följetongen som rör våra löner pågår ännu, fortfarande ser vi ingen ljusning så nu kan vi nog glömma företagets förhoppning om att det skulle börja förhandlas innan årets slut och helst också bli klart. Kanske vi kan slå föregående förhandling som skulle varit klar i mars 2013 och kom i augusti 2014.

Ser som sagt stabilt ut. Vi är nöjda och nu satsar vi troligen på att spara ihop till ett nytt kök. Köket börjar bli lite slitet och det är lite frustrerande att ständigt behöva laga luckor som strular och annat små plock. Men med tanke på att det 2016 uppnår en ålder på 50 år så ska man inte klaga. Det var helt enkelt bra kvalité på grejerna förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar