fredag 13 november 2015

Hur mycket av lönen blev kvar i Oktober?

Procentuellt sett var det kanske ingen lysande månad men fortfarande en bra månad. Räknat i antalet kronor så blev det dock riktigt bra tack vare en del extra inkomster under månaden. Av lönen stoppade vi denna månaden undan 46,64%. Men sen kom det lite extra inkomster, återbäring på 1000:- på försäkringen, nästan 1600:- i räntor och utdelningar och sen kunde vi växla lite euro vi haft liggandes hemma länge med en släkting som skulle utomlands vilket gav 900:-. Så av den totala inkomsten sparade vi 50,29%.

Inkomsterna och utgifterna ser ut som följer:
Inkomsterna totalt sett var bra och även lönen var något högre än förra månaden. Utgifterna är nog ganska normala bortsett från maten. Även om jag sagt att vi inte snålar här så drog det iväg alldeles för mycket denna månaden. Dels var vi ute och åt flera gånger och även tog med oss mat hem vilket inte är normalt, sen åt jag ute nästan varje dag då det inte fanns något läge att ta med sig matlåda. Annars var det de sista kostnaderna för renoveringen av ett av de små sovrummen som kom och självklart gör 6832:- i bolånekostnader sitt på utgifterna.
De totala inkomsterna under månaden 51 106:-. Utgifterna stannade på 25 497:- vilket innebär att det totalt blev 25 609:- över i oktober.
Annars var det stora som hände att vi amorterade 100 000:- på bolånen under månaden vilket minskar våra räntekostnader varje kvartal.

2 kommentarer:

  1. Antar att inkomsterna är nettoinkomster dvs efter skatt?

    SvaraRadera