torsdag 10 december 2015

Hur mycket av lönen blev kvar i November?

En helt galet bra månad blev det till slut. Bra inkomster och mycket låga utgifter. Vi har inte egentligen gjort något speciellt men ändå har vi lyckats hålla kostnaderna ner. Av månadens lön kunde vi stoppa undan 73,89%. Det trillade också in lite utdelningar och annat och av den totala inkomsten lyckades vi lägga undan 75,76%. Så månaden innebar ett fint nytt rekord.

Inkomsterna och utgifterna ser ut som följer:
Lönen var helt okej och mot svarar nog genomsnittet för året, sen kompletterades inkomsterna fint med lite andra inkomster.
Annars är nog kostnaderna lägre än vad de brukar. Utgifterna för huset stannade på bara strax över 1500 till exempel.
De totala inkomsterna under månaden var 50 002:-. Utgifterna blev 12 120:-!!! Detta innebär då att vi kunde stoppa undan 37 882:- under månaden. Det vi har sparat de sista två månaderna räcker nästan till att täcka material kostnaderna för det nya köket exkl golv, tapeter, färg och hantverkare. Men det innebär att på två månader så har det blivit pengar över som räcker till nya skåp och nästan alla vitvaror.
Nu kör vi vidare här i december, är inte så mycket julklappar som ska inhandlas men det brukar ändå gå lite pengar under månaden när man ska besöka alla släktingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar