tisdag 8 mars 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i Februari?

Då var det återigen dags att reda ut om det gick bra eller dåligt i föregående månad. Ännu så länge har vi aldrig gått back en månad så egentligen kan vi nog aldrig säga att det gått dåligt. Denna månaden var inte heller något undantag. Bra inkomster återigen men lite högre utgifter än vad vi skulle önska ledde till att vi kunder spara undan 57,88% av våra löner. Av den totala inkomsten så kunde vi lägga undan 59,03%. Vi trillade under 60% igen men det känns fortfarande mycket stabilt.

Inkomster och utgifter
Bra inkomster som sagt. Tyvärr tycker jag utgifterna blev lite stora trots att det inte var dags att betala några lån. Dels kröp maten upp lite mer men det är inte hela världen. Men framför allt så ställde transport till det då det var dags att betala den där förargliga försäkringen. Gick 5000:- bara så där men tack vare att jag betalat hel år så får jag någon procents rabatt i alla fall. Sen blev renovering en ganska stor post, när man renovera så behöver man alltid en massa små grejer och någon hundring där och ett par där sen är man uppe i flera tusen utan att man har hunnit märka det. Och inte nog med det sen påverka renoveringen också de fasta kostnaderna på huset då alla lampor och verktyg som är igång över allt drar en massa ström. Det i kombination med en halv kall januari gjorde att vi fick betala den största elräkningen sen vi flyttade in i huset.

De totala inkomsterna för månaden stannade på 53 313 SEK. Utgifterna landade på 21 844 SEK.
Det innebär att det blev 31 469 SEK över att investera och spara undan. Som ni kanske såg i månadsrapport användes strax över 20 000 av dess till investeringar i aktier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar