söndag 16 oktober 2016

Köpt i veckan och lite annat

Har inte riktigt haft tid med att uppdatera efterhand var jag köpt men ska försöka komma igång lite med det igen de veckorna det blir några köp respektive sälj. Så här kommer en sammanfattning av veckans små köp.

*Ökade på i Victoria Park.
Köpt 25 aktier till kursen 21,5 SEK.

*Fortsatte att fylla på i Investor som jag gjort ett bra tag.
Köpt 2 aktier till kursen 307,3 SEK.

*Castellum har tappat lite samtidigt som de kom med en fin rapport. Kunde inte låta bli att öka lite.
Köpt 5 aktier till kursen 123,7 SEK.

*Fortsatte också att köpa Nobina, tyvärr så är jag lite sen på bollen och kursen vill upp men jag fortsätter att fylla på lite smått.
Köpt 5 aktier till kursen 55,5 SEK

Totalt kostade veckans investeringar 2056:-.

Investeringarna kommer nog ligga på en lite lägre de närmaste året/åren. Just nu håller vi på att köpa en ny bil vilket även om den är begagnad kommer att kosta ca 120 000:- och samtidigt ska vi få barn i början av nästa år vilket göra att vi vill ha en bra buffert när inkomsterna blir sämre.
Vi har också insett att saker till barn kostar en slant även om man försöker köpa begagnat och när man sen ska köpa dubbelt av allt och hitta en tvillingvagn begagnad... Ja det blir några tusenlappar så att säga.
Men jag ska försöka sammanställa kostnaderna så får vi se om jag kanske lägger ut en sammanställning här senare.

1 kommentar:

  1. Trevliga inköp, även jag är på hugget när det kommer till Investor och Castellum!

    Barn är inte gratis men du är inne på rätt spår, att köpa begagnat är A och O. Sedan tror jag att ni kommer att förvånas över hur mycket vänner och bekanta är beredda att ge bort av sina egna gamla grejer som ligger och "skräpar", speciellt om ni är öppna med att ni inte har något emot lite gamla prylar. Mycket är extremt oanvänt eftersom barn växer så de knakar, vissa typer av gåvor hamnar mest på hyllan och så vidare.

    Gratulerar till den kommande utökningen!

    //Humankapitalisten

    SvaraRadera