tisdag 12 juli 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i Juni?Återigen en mycket stark månad. Själva tycker vi att det varit en hel del både små och större extra utgifter men när vi sammanställer så ser det inte så ut. Både sparkvoten och summan som blev över var galet bra. Av lönen sparade vi undan 68,03% och av den totala inkomsten sparade vi 72,44%. Ett fint årsbästa.

Inkomster och utgifter
Lönerna var återigen bra. På övrigt har vi skatteåterbäring, ersättning för förstörd mat samt försäljning av det gamla kylskåpet och spisen. Tyvärr är vår nya kyltrasig igen sen snart 2 veckor och vi väntar på att få en ny, så det är lite surt men det är bara att skicka in en lista på förstörd mat och hoppas på att man kan få ersättning för att man varit utan så länge.
Maten har i alla fall kostat mindre och i övrigt känns utgifterna ok.

 Den totala inkomsten under månaden var 56 241 SEK, utgifterna stannade på 15 503 SEK.
Det innebär att vi kunde spara undan 40 738 SEK. Där med krossade vi förra månaden vilket vi trodde var så gott som omöjligt då den var helt grym.
Så trots att vi investerade 23 000 SEK under månaden så blev det nästan 18 000:- över till bufferten. Men nu närmar sig semestern i augusti så juli kan nog bli okej trots bolånen men augusti och september kan jag tänka mig blir tuffare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar