söndag 11 januari 2015

Hur mycket av lönen blev kvar i December?

Årets sista månad passerade för ett tag sedan och nu är det dags att se hur mycket pengar det blev kvar och vad resten försvann till. För många så brukar december vara en riktigt dyr vilket tyvärr gäller för oss också 2014. Men det är inte på grund av en massa dyra julklappar utan att vi i samband med renoveringen av vårt stora rum bestämde oss för att köpa nya möbler och byta ut det vi ärvde i samband med att vi flyttade in i huset för snart två år sedan. Det satsades på kvalité och det speglade priset men förhoppningsvis kan det hålla sig fint precis som det gamla gjorde i 49 år.

Detta stora inköp i kombination med bilservice och de vanliga julklapparna innebar att vi gjorde vårt sämsta resultat någonsin och endast 11,42% av lönen sparades undan. Men samtidigt så hade vi väldigt bra inkomster för månaden då bland annat jag fick ut en fin bonus och utan det så hade vi inte sparat en enda krona utan istället fått plocka från sparkontot för att få ihop siffrorna.

När man slår ihop siffrorna för möbler, hus och renoveringarna under månaden så står de för 65% av utgifterna. Självklart så gick det lite extra pengar till mat och övrigt och det blev rätt många extra mil i bilen under helgerna men allt som allt så ser månaden helt okej ut. Nu blir det nya tag i januari och förhoppningsvis ett lite bättre resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar