måndag 11 april 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i Mars?

Lite sen som vanligt men nu är det sista sammanställt. Det blev kanske inte någon kanon månad som varit standard på slutet men ändå en mycket bra månad. Utgifterna låg på ungefär samma nivå som innan men vår inkomster var mer "normala" dvs våra grundlöner och inga extra tillägg. Av våra löner kunde vi denna månaden lägga undan 49,38%. Räknar vi med de totala inkomsterna sparade vi undan 50,82%.

Inkomster och utgifter
Som sagt var lönerna mer normala än var de varit på slutet men ändå helt okej. Utgiftssidan var helt okej. Lite små kostnader hit och dit men inget man behöver känna panik över. Övrigt posten var kanske onödigt hög men vissa månader blir det mycket små köp, sen hänger fortfarande köksrenoveringen med och det lär den göra några månader till innan alla småinköp är klara och projektet avslutas.
De totala inkomsterna under månaden skrevs till 44 961:-. Utgifterna slutade på 22 110:-.
Det innebär att det blev 22 851 SEK att spara undan. Frågan är vad dessa ska användas till, lite aktier får det bli men jag tycker det känns som mycket har sprungit iväg nu och ännu så länge har vi inte gjort något inköp till portföljen i april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar