söndag 3 januari 2016

Hur mycket av lönen blev kvar i December?

Årets avslutades med en riktigt stabil månad. Inte lika extrem som föregående månad men ändå mycket bra. Lönerna var helt okej och utgifterna låg också på en bra låg nivå. Av lönen denna månaden kunde vi stoppa undan 61,76% vilket är kanon bra. Räknar vi mot den totala inkomsten så lyckades vi spara undan 69,25% av inkomsten.

Inkomsterna och utgifterna ser ut som följer:
Lönerna som kom in var helt okej som jag skrev innan men inkomst var extra bra tack vare övrigt kategorin. Den största posten där var ett stipendium som frun fick.
Utgifterna är inte mycket att kommentera. Det finns massor av trimma på om man skulle vilja säkerligen flera tusenlappar utan att anstränga sig allt för mycket men så länge det blir så pass mycket pengar över som det blir så ser vi ingen anledning i dagsläget att gräva mer i det.
De totala inkomsterna under månaderna stannade på 55 423 SEK och de totala utgifterna stannade på 17 043 SEK. Det innebär att det totalt blev 38 380 SEK över som kunde sparas undan.
Under månaden var vi också och plockade från sparkontot då vi betalt det första på köket som jag skrivit om innan. Närmare 70 000 SEK blev det som plockades ut. Nu är det bara att köra på. Hittills har jag rivit ut kök, golv m.m. Nu ska golvet lyftas så rörmokaren kan komma och byta rören sen är det bara att köra på med puts, spackel, slipning målning, golvläggning osv men hoppas det ska gå bra så det inte tar allt för lång tid innan jag kan börja montera köket. När väl allt är på plats ska det måttas en bänkskiva den får man vänta ytterligare 6 veckor ungefär innan den kommer. Men köket kommer att vara funktionellt. Det enda som saknas är vatten och avlopp och att spishällen får ersättas med 2 kokplattor men man kommer i alla fall kunna laga mat. Men tills jag kommit så långt så blir det mycket ute mat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar