lördag 28 juli 2012

Intensivt med rapporter i mitten av Augusti

Om ett par veckor i mitten av augusti drar en intensiv rapportström igång för min del. Här kommer datumen som i alla fall jag kommer hålla ögonen på.

20120815
PA Resources kommer med Delårsrapport
Kan vi någon intressant information som kan lyfta aktien till 1.50 SEK?

20120816
Kungsleden kommer med Delårsrapport
Hur kommer siffrorna se ut efter alla reservationer för eventuella skattedomar. Hur kommer marknaden reagera att varit trevligt med en liten kursuppgång vilket det borde finnas möjlighet till då Kungsleden i min mening har straffats hådare än andra bolag med samma skattebekymmer när det gäller kursfall.

20120821
Peab kommer med Delårsrapport
Har faktiskt inga direkta förväntningar men gissar på en ganska svag rapport med tanke på den rapporten Skanska lämnade tidigare i månaden.

20120824
ShaMaran Petroleum Corp, kommer med Delårsrapport
Har ingen koll alls på detta bolag så det kan bli vad som helst men förhoppningsvis är det en chansning som kommer gå hem och ge bra pengar i framtiden. Kan vi få en bra rapport och åtminstone slippa ett kursras så är jag nöjd.

201208??
Ginger Oil
Bör komma med någon form av kvartalsrapport i börja av månaden men det är inte lätt att få fram någon information om detta bolag. Om kursen skulle stiga lite säg till 1,50 SEK så kommer jag sälja direkt hatar bolag som det är svårt att hitta information om och som aldrig uppdatera sin hemsida.
Pa Resources
Bör komma med en produktionsrapport i början av månaden för juli. Bara att hålla tummarna för att man pumpar upp lite mer olja den sista månaden och att riggarna har fått gå utan en massa avbrott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar