lördag 20 oktober 2012

Utveckling vecka 42

En betydligt mycket bättre veckan blev det nu. Är inte i närheten att plocka in raset från förra veckan men utvecklingen stannar i alla fall på 1,43% plus och där med slår jag index med ungefär 1% då OMX Stockholm PI slutade veckan på plus 0,50%.

Har inte hänt så mycket i veckan. Har fortsatt att försöka hitta nya bolag att investera i till rätt pris men inte riktigt hittat det rätta bolaget till rätt pris ännu. Fortum kom med rapport under veckan och den mottogs mest med en axelryckning trots att den var relativt svag. Aktien slutade till och med fredagen när rapporten kom på ett svagt plus.

Nästa vecka kommer 2 bolag i min portfölj med rapport så det ska bli spännande att se hur det påverkar portföljens rörelse. På torsdag är det Kungsleden som börjar med förhoppningsvis en ganska stabil rapport, slipper vi att se några nya skattemål i kombination med en bra rapport kan det bli riktigt intressant att se var det tar vägen.
På fredagen så följer Bilia upp med sin rapport. Gissningsvis är fortfarande nybilsförsäljningen fortsatt svag men frågan är om de fått fart på service sidan som var sämre än väntat vid förra rapporten, dock fanns det vissa positiva tongångar när det gällde den.
Även PA-Resources som finns i min chansportfölj kommer med rapport. Frågan är om den kan få en vändning på raset eller om det bara kommer fortsätta neråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar