söndag 28 april 2013

Nu känns det att det närmar sig...

Nu känns det att husflytten närmar sig. Imorgon är det dags att skriva de sista kråkorna sen får vi nycklarna och huset är vårt. Känns riktigt nervöst just nu. Att gå från en etta på 40 kvm till ett hus på över 200 inkl källare. Mycket att underhålla och mycket ansvar men det ska nog gå bra.

Nu när lägenheten blev fotad i veckan så är det lika bra att börja packa och idag var första dagen det fanns tid till det efter att slutet av veckan ha varit på kalas och annat.
Men en sak jag inte förstå är hur fasen vi lyckats samla på oss allt. Vi har två relativt stora förråd som jag plockat ur tidigare och lånat ett garage att ställa grejerna i (som är mer eller mindre fult nu) men jag kan inte förstå hur vi kan ha så enormt mycket grejer kvar i lägenheten. Tycker aldrig vi köper onödiga saker och det kanske inte är så mycket onödiga saker jag hittat heller, men ändå så har man så sjukt mycket mer grejer än vad man tror. Till exempel bakar vi mycket bröd och annat och lagar alltid mat hemma så åtminstone tjejen kan ha med sig matlåda. Så det finns ju en del köksutrustning men att det skulle kunna få plats så mycket köksprylar, maskiner m.m. i det lilla köket är sjukt imponerande...

Nä nu finns det inte mer tid till att sitta och svamla ur sig en massa tankar som snurrar i huvudet utan det är bara att dyka tillbaka in i röjandet...

2 kommentarer:

  1. Härligt! Vad kul det kommer att bli för er! Det är jätteskönt att flytta till hus. Visst, det blir en del underhåll men det är det helt klart värt. Kunna grilla i trädgården, lägga sig på en filt och sola utan att behöva gå en lång stund till en park först. Kunna tvätta mitt i natten och spela musik och ha skrikiga barn utan att det hörs utanför husets väggar. Lovely!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan inte annat än hålla med. Vi har inte flyttat in än men håller på att renovera lite. Men att bara kunna grilla för att man känner för det eller ta en fika tillsammans i solen utan att sitta på varandra på en liten balkong är riktig lyx :)

      Radera