måndag 1 april 2013

Chansportföljen - Kvartal 1, 2013

Min Chansportfölj har under det första kvartalet 2013 gått dåligt. Det började bra första tredje delen för att sen rasa neråt rejält under resten av kvartalet. Totalt har Chansportföljen under första kvartalet 2013 backat med 11,98% samtidigt som OMX Stockholm PI har stigit med 9,13%.

I övrigt så har jag köpt min andel av Ginger Oils preferensaktier men i övrigt är det ingen skillnad på vilka bolag som finns i portföljen och jag har legat låg med att fylla på den med fler förhoppningsbolag även om jag varit sugen på det ibland. Men snart får det nog bli något, har knappt spelat på oddset eller stryktipset sen PL-fotbollen startade sin säsong i höstas så jag tycker det känns som det är dags att spela för lite pengar snart.

Enda bolaget som ligger på plus är ShaMaran men det är inte med många kronor. Däremot så har både PA och Ginger Oil backat ganska duktigt. I fallet med PA tycker jag det känns hopplöst men Ginger Oil tycker jag mig kunna se vissa möjligheter i men som med alla aktier i denna portfölj så är det en stor chansning.

Är det någon som har något tips på något intressant litet bolag med spännande verksamhet och hög risk så säg gärna till.


4 kommentarer:

 1. Jag förstår inte varför du håller på att "gamblar" med en chansportfölj. Håll dig till din fina "riktiga portfölj" istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ha lite spänning annars tröttnar jag. För spelade jag på tipset för ett par hundra i veckan och nu investerar jag en 500 hundring i kvartalet i "Chansportföljen" istället. Det stör mig inte om jag förlora allt men just den där spänningen man känner när det kan vända eller om man dubblar kursen på en aktie är precis som när man har alla rätt inför sista matchen på oddsetkupongen (risken att vinna är inte så stora men...).

   Samtidigt så hindrar det mig från att fatta en massa impulsiva och ogenomtänkta beslut i min "Riktiga Portfölj".

   Radera
 2. Jag följer denna killens strategi verkar funka bra http://aktieer.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, ska kika på den någon dag.

   Radera