måndag 11 februari 2013

Namnet på bloggen och dess innehåll...

Jag funderar mest på om man kanske skulle byta namn på bloggen. Nu när vi köpt hus kommer jag säkerligen ha en hel del funderingar om det som jag kommer att ventilera på bloggen.

Ett hus påverkar ju ekonomin i ganska stor utsträckning och egentligen är det ju inte bara en "aktieblogg" nu heller men det kommer nog i framtiden bli en blogg som är ännu mindre inriktad på bara aktier och istället kommer den fortsätta att handla om ekonomi, investeringar, hus och andra saker som påverkar ekonomin.

Kanske skulle man byta namn till amatörens blogg. Stämmer ju ganska bra då jag är amatör på aktier, investeringar och också hus. Eller så struntar man i att bry sig och bara kör på som vanligt, undra varför jag ibland hänger upp mig på småsaker. Får bli ett mål att sluta med det och koncentrera mig på de större sakerna först.

2 kommentarer:

 1. Äh, kör på med amatörens aktieblogg! Vi som är intresserade av investeringar är ju även intresserade av hus, allmänna spartips och annat. Pengarna till investeringar måste ju komma någonstans ifrån och alla måste vi ju dessutom bo någonstans.

  Grattis till husköpet, det är härligt att bo i hus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, får bli att behålla namnet. Kommer bli alldeles för jobbigt att komma på ett nytt namn jag gillar :)

   Radera