söndag 27 januari 2013

Utveckling vecka 4, 2013

 Blev inga inköp denna vecka heller. Framför allt var jag sugen på att öka i några av bolagen som jag redan har i portföljen. Men tyvärr tycker jag många bolag har stigit i pris lite för mycket på slutet och det bolaget som prismässigt ser mest intressant ut är Fortum, men som jag skrivit innan tycker jag det är skumt att bolaget sjunker som en sten en vecka innan bokslutet ska presenteras så jag väljer att avvakta även där.

Portföljen gick +0,88% och OMX Stockholm PI ökade med 1,87%. Men nu börjar det snart rasa rapporter, föreslagna utdelningar osv. Så de kan hända mycket de närmaste veckorna. För min del börjar det med Fortum den 31 januari och veckan efter det fortsätter det att rasa in.

Utöver de så blev flytten av aktier från depån till ISKn klar, ser lite lustigt ut fortfarande men det löser sig nog under början av nästa vecka.

Får bli att fortsätta att leta köplägen nästa vecka och sen slå till när det kommer något.

2 kommentarer:

  1. Japp. Samma här. Bara att vänta tills en rekly ske.
    Jag försökt köpa Oriflame men tydligen funkar det inte att lägga in en order och flyttar pengarna över helgen och hoppas de förenas samtidigt för att köpet ska ske.

    SvaraRadera